Ei kysyvä tieltä eksy.

Odotamme yhteydenottoasi

OTA YHTEYTTÄ

Kiina-avain

Ansaankatu 11 A 2, 65100 Vaasa

046-8881278

info@kiinankieli.fi


Usein kysytyt kysymykset

Emme ehdi aina vastata tiedusteluihin nopeasti. Katso siksi ensin UKK ja eri sivuilla olevia artikkeleita, josko saisit niistä vastauksen kysymykseesi.

Kuinka nopeasti voin saada käännöksen / tulkin?
Kielenkäännös tai tulkki on viisasta tilata mahdollisimman aikaisin. Tällöin työ voidaan ajoittaa helposti muiden töiden lomaan ja työlle löytyy helposti tekijä. Liian nopea aikatauluvaatimus voi johtaa huonoon laatuun, jos käännöksen tekoon ja oikolukuun ja sisäiseen viestintään käytettävä aika ei ole todellisuudessa riittävä. Korkean laadun varmistamiseksi kieltäydymme toimittamasta käännöksiä alle 6 päivän toimitusajalla. Normaali käännösaika vaihtelee 7 ja 20 päivän välillä, laajoissa käännöstöissä se voi olla enemmänkin. Tulkin voi hyvällä onnella saada varattua vain viikkoa ennen tulkkausta. 

Paljonko se maksaa?
Käännöksen hintaan vaikuttaa tekstimäärä, käännössuunta, toimitusaika, tekstin vaativuusaste sekä mahdollinen visuaalinen asemointi. Tulkkauksen hintaan vaikuttaa tulkkauslaji, kesto sekä mahdolliset matka- ja majoituskustannukset. Pyydä tarjous! Katso myös käännöksen ja tulkkauksen hinnoitteluperiaatteet:
Hinnasto

Voinko saada auktorisoidun kiina-suomi-käännöksen? 
Toistaiseksi valitettavasti ei ole mahdollista saada kauttamme auktorisoitu-kääntäjä leimalla varustettua käännöstä. Varmista, että onko käännöksen vastaanottajan mitenkään mahdollista hyväksyä muu luotettava ja laadukas käännös. 

Mitä minun tulisi kertoa etukäteen tulkkia tilatessani?
Sinun tulisi kertoa tulkkauspaikka, aihepiiri / asiasisältö, montako henkilöä on paikalla ja montako tulkkia haluat, arvioitu tulkkauksen kesto sekä muut olennaiset seikat. Lue lisää artikkelista "Miten valmistaudun tulkkaukseen?"

Henkilökunta

Millaisia kielikursseja tarjoatte?
Tarjoamme kiinankielen alkeisopintoja verkkokurssisarjana "Perusteet haltuun 1, 2 ja 3" sekä asiakkaan mukaan räätälöityä yksityis- tai pienryhmäopetusta.. Pyrimme laajentamaan kurssitarjontaamme tulevaisuudessa mahdollisimman pian.
Ohjelmat
 

Lähetä viesti

Kerro meille mistä olet kiinnostunut, niin lähetämme sinulle lisätietoja. Mikäli haluat tarjouksen käännöksestä, lähetä sähköpostitse yhteystietosi sekä asiakirja, jonka haluat käännettävän, osoitteeseen info@kiinankieli.fi