Kiina on hauskaa ja helppoa kuin tanssiminen

Mitä saamme opettaa sinulle, joka haluat oppia kiinaa?

KIELIKURSSIT

Kaikilla Kiinaa käytännössä -verkkokursseilla etenemisjärjestys on tarkasti harkittu, jotta monien uusien asioiden kohtaaminen ei uuvuttaisi, vaan uuden oppiminen olisi hauskaa ja helppoa ja käytännönläheistä.

Perusteet haltuun on innostava verkkokurssisarja, joka yhdessä antaa sinun kiinankielen opiskelullesi loistostartin ja valaa pohjan, jolta sinun on helppo jatkaa oppimista pidemmälle. Kurssit 1, 2 ja 3 opettavat sinulle kaikki ne perustiedot, jotka tarvitset päästäksesi sujuvasti alkuun kiinankielen opinnoissasi. Kursseilla käydään läpi kielen perusteita ääntämisen, kirjoittamisen, kirjoitusmerkkien rakenteen, kuullonymmärtämisen ja kieliopin osa-alueilla.


Kiinaa käytännössä

PERUSTEET HALTUUN I

Perusteet haltuun I on innostava kiinankielen verkkokurssi, joka kertoo sinulle kaiken yleisen tiedon kiinankielestä ja tutustuttaa sinut uuteen kieleen sekä auttaa määrätietoisesti sinua sisäistämään tämän länsimaalaisille epätavallisen kielen ominaispiirteitä ja äänteitä. Perusasiat ensin! 

Verkkokurssi "Perusteet haltuun I on jaettu eri moduuleihin, jotka opettavat kielen perusteet sinulle juuri oikeassa järjestyksessä niin, että pystyt nopeasti sisäistämään uuden kielen pala palalta ja ruokahalusi vain kasvaa syödessä.

Kurssi tulee myyntiin mahdollisimman pian. 

Lue lisää täältä.

Kiinaa käytännössä

PERUSTEET HALTUUN II

Perusteet haltuun II on innostava kiinankielen verkkokurssi, joka yhdessä toisten alkeiskurssien kanssa antaa sinun kiinankielen opiskelullesi loistostartin.

Verkkokurssi "Perusteet haltuun II on jaettu eri moduuleihin, jotka jatkavat kielen perusteiden opettamista sinulle juuri oikeassa järjestyksessä niin, että pystyt nopeasti sisäistämään uuden kielen pala palalta ja ruokahalusi vain kasvaa syödessä.

Kurssi on ostettavissa vasta myöhemmin sen valmistuttua. 

Lue lisää täältä. 

Kiinaa käytännössä

PERUSTEET HALTUUN III

Perusteet haltuun III on innostava kiinankielen verkkokurssi, joka yhdessä toisten alkeiskurssien kanssa antaa sinun kiinankielen opiskelullesi loistostartin.

Verkkokurssi "Perusteet haltuun III on jaettu eri moduuleihin, jotka jatkavat kielen perusteiden opettamista sinulle juuri oikeassa järjestyksessä niin, että pystyt nopeasti sisäistämään uuden kielen pala palalta ja ruokahalusi vain kasvaa syödessä.

Tämän kurssin jälkeen (mikäli olet opiskellut myös I ja II -kurssit) sinulla on hallussasi kaikki alkeistiedot kiinankieleen liittyen ja osaat sekä kirjoittaa että ymmärtää yli 150 sanaa kiinaksi.

Kurssi on ostettavissa vasta myöhemmin sen valmistuttua. 

Lue lisää täältä.

KIINAN HÄTÄAPUKURSSI

Tämä kurssi on sinua varten, joka olet yht'äkkiä joutunut Kiinaan, keskelle tuntemattomien kirjoitusmerkkien maailmaa tai olet menossa sinne ihan kohta ilman ennakko-opiskelua.

Kiinan hätäapukurssi auttaa sinua löytämään vessan, kun on hätä suurin ja auttaa saamaan sinua kerrottua muustakin hädästäsi tai tarpeestasi löytää jotakin tai päästä jonnekin sekä saamaan ainakin jotain syödäksesi Kiinassa. Sitä, että opit ymmärtämään myös mitä sinulle vastataan, emme voi näin lyhyellä kurssilla taata, mutta jotain apua tästä kurssista varmasti on.

Kurssi tulee myyntii mahdollisimman pian sen valmistuttua.

UUTISKIRJE

Tilaa nyt uutiskirje sähköpostiisi, niin saat tietää heti, kun uusi verkkokurssi tulee myyntiin!
Lisäksi saat lahjaksi suomenkielisiä oppijoita varten räätälöidyt yksityiskohtaiset pinyin-ääntämisohjeet.

Liity sähköpostilistalle!

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa! Liittymällä sähköpostilistalle saat tiedon uusista julkaisuista noin 3-6 kertaa vuodessa. Vain antamalla sähköpostiosoitteesi ja hyväksymällä tietojesi käsittelyn asiakasrekisterin rekisteriselosteen mukaisesti, voimme liittää sinut uutiskirjeen vastaanottajaksi. Lue rekisteriseloste.