TULKKAUKSET

Mitä tulkkaamme? 


Tulkkaus tapahtuu joko suomesta kiinaan ja kiinasta suomeksi tai englannista kiinaan ja kiinasta englanniksi. Kiinalla tarkoitamme kiinan yleiskieltä, jota myös mandariinikiinaksi kutsutaan. Kaikki tulkkaukset suoritetaan konsekutiivitulkkauksena ammattitaitoisten tulkkien toimesta, joita sitoo tulkkauksen sisältöä koskeva vaitiolovelvollisuus.

Tarjoamme tulkkauksia moniin eri tilanteisiin.
Tällaisia tilanteita ovat muun muassa:

Asiointitulkkaukset, kuten:

  • asiointi viranomaisen kanssa
  • asiointi neuvolan / päiväkodin / koulun kanssa
  • kiinalaiset delegaatiovierailut  

 Liiketoimintatulkkaukset, kuten:

  • yritysvierailut, neuvottelut

  • teollisuuden asennustyöt

  • työntekijöiden koulutukset

Turistivierailut, kuten:

  • kiertoajelut, nähtävyydet
  • majoitus- ja tapahtumajärjestelyt
  • kulttuurivierailut

Saatavissa myös puhelintulkkausta kaikkialle Suomeen.
On mahdollista myös varata tulkki mukaan Kiinan-matkalle.   

Jätä tarjouspyyntö!

Hinnoitteluperiaatteet


Tulkkaukset tarjotaan vain konsekutiivitulkkauksena eli peräkkäistulkkauksena, mikä tarkoittaa, että tulkki tulkkaa puhujan jälkeen sopivissa pätkissä.

Useamman päivän tulkkauksista kannattaa pyytää erillinen tarjous, jolloin tuntihinta muodostuu normaaleja tuntihintoja pienemmäksi. Mikäli tilaaja ei järjestä tarvittaessa majoitusta, majoituskulut veloitetaan erikseen, mikäli tulkin päivittäinen edestakainen matka tulkkauskohteeseen ylittäisi 3 tuntia. Useamman päivän tulkkauksista veloitetaan vähintään kuuden (6) tunnin hinta, riippumatta sitä, kuinka paljon päivän aikana on työtä, mikäli tulkin pitää yöpyä paikkakunnalla jatkaakseen työtä seuraavana päivänä. Varallaoloajasta laskutetaan 50 % tuntihinnasta.

Tunti-/päivähinnan lisäksi laskutetaan tarvittaessa km-korvaus (0,50 e/km) tai julkisen liikenteen matkaliput + 5 % sekä verohallinnon ohjeen mukaisesti päivärahat. Alle 10 kilometrin päässä päätoimipaikasta tapahtuvissa, yli tunnin kestävistä töistä ei veloiteta km-korvausta.

Sopimusehdot


Toimeksiannoissa noudatetaan Suomen kielipalveluyritykset SKY ry:n yleisiä sopimusehtoja, joihin voit tutustua tästä klikkaamalla. Lisäksi: Mikäli tehty tilaus perutaan, palveluntarjoalla on oikeus veloittaa koko myyntihinta. Hintaa voidaan kuitenkin sovitella, mikäli tulkkausta ei ole vielä tapahtunut tai käännöstä ei ole vielä tehty loppuun asti. Kaikista toimeksiannoista syntyy Kiina-avaimelle on oikeus käyttää asiakasta työreferenssinä ellei erityisesti toisin sovita.